Den tobente

DSC_0628

Cassandra og Killi.

Denne bloggen skrives av Cassandra på 26 år. En over middels hundeinteressert jente som alltid har hatt fjærkledde og pelsbefengte dyr av ulike slag rundt seg under oppveksten; undulat, hamster, kanin, rotte, mus, hund, hest, akvariefisker og taranteller.

Cassandra kan beskrives i korte trekk med ord som sta, livlig, nysgjerrig, lærevillig, lettstresset, utålmodig og (til tider) overentusiastisk. Hun er utdannet journalist ved Norges Kreative Fagskole i Bergen. Hun er bergenser, men blir av mange ansett som stordabu ettersom hun flyttet til Stord som syvåring. Cassandra har trent hund siden 2005 og startet med agility høsten 2011. Det startet med et valpekurs med utstrakt bruk av lokking som metode, før hun med familiens tredje flat coated retriever fikk øynene opp for klikkertrening. Cassandra ble frelst og er nå utdannet klikkertrener gjennom Canis Hundeskole og ble nylig autorisert NKK Trinn 1-instruktør.

Cassandra fikk sin første egne hund i 2011, en groenendael med navn Killi. De to utgjør Team Runaway og fikk i 2015 opprykket til kl.3 i både agility og hopp.

Ved siden av å trene og konkurrere med egen hund, holder Cassandra også valpekurs i regi av Sunnhordland Brukshund Klubb, en klubb hun var med på å starte i 2013. Her sitter hun som varamedlem og kursansvarlig.

Leave a comment